top of page
_GPB9777_edited.jpg

הסיפור שלי

שמי רעות, אמא לשלושה בנים וטבעונית כמעט עשור.

עם לידת בני הבכור, נולדה בי ההבנה והבחירה בדרך הטבעונית.

בתור מכורה לשוקולד ועוגות, החלטתי שלא אוותר על שום קינוח, אלא אלמד איך להכין אותו בגרסא הטבעונית.

וכך עם הזמן, גיליתי את האהבה לאפייה ואת הכוח שיש בה לשמח אחרים.

בתחילת 2020, אחרי שנים של למידה עצמית, מחקר והתנסות, החלטתי לצאת לדרך חדשה ולהפיץ את השמחה ואת הבשורה שטבעוני הוא גם שמח, מתוק ומאד טעים!

בשנת 2022, סיימתי קורס קונדיטוריה טבעונית באקדמיה של טוני רודריגז בברצלונה. את הטכניקות החדשות שלמדתי אני משלבת באפייה שלי ומביאה לכן קינוחים וטעמים חדשים.

bottom of page